Skip to main content

CATALAN: Actuació NESARA i restabliment de divises


Actuació NESARA i restabliment de divises 

NESARA és una política del govern dels Estats Units que va ser presentada al congrés l'any 2000 i aprovada, però encara no s'ha promogut. Aquest acte de reforma econòmica té per finalitat aportar equitat i riquesa a les petites persones d’aquest món. 

Alguna vegada us heu preguntat per què guanyar-se la vida era tan difícil mentre la "elit" minoritària feia fortunes a través de les seves corporacions? La primera cosa que s’ha d’entendre és que NESARA i GESARA estan a punt d’ alliberar tot el món de l’esclavitud de deutes als bancs , però això és només el començament. Amb això també s’aconsegueix el tan esperat alliberament de tecnologia d’energia gratuïta que permetrà per sempre deixar a la humanitat lliure de petroli, gas, empreses d’energia avarícia i contaminació. Què significa acrònim NESARA? 

NESARA és real?

Nesara es refereix a la "Llei de reforma i seguretat econòmica nacional". Es refereix a una llei aprovada el 2000 pel Congrés nord-americà, però des de llavors es va mantenir. Gesara és l'equivalent global. Aquests actes tindran efectes immediats i mundials, especialment en els sectors financers, i canvien literalment tota la manera de funcionar d'aquest planeta, per la qual cosa és una gran cosa. Ara mateix, el 2015, estem veient la mort de l’antic sistema financer i la llista final del nou sistema que substituirà tots els bancs centrals, l’IRS, el Fons Monetari Internacional i molt més. S'han robat nivells sorprenents d'efectius a tot el planeta i això és el que ens serà retornat. Per dir-ho en termes que les persones poden entendre, cada home, dona i nen d’aquest món està a punt de rebre un ingrés dipòsit d’efectiu als seus comptes bancaris, que els és de sempre. De fet, això ens alliberarà de l'odiosa esclavitud financera de la resta de la nostra vida. Si els lectors encara no segueixen, estem a punt de ser alliberats pel nou sistema, i mai no haurem de funcionar de nou si volem no fer-ho.

No més treballant com a esclaus 40 hores setmanals, 50 setmanes a l'any 

constructorsEls diners que ens arriben seran probablement convertits en un sistema encara més elevat pel qual els diners s’eviten completament. Tot i que, ja que el nostre món actualment funciona amb moneda, encara necessitem moneda per pagar el que necessitem, tot i així, la nova moneda serà recol·locada en or i serà una moneda real, no la moneda fiat actual que les empreses poden imprimir. aire. La gent ha cregut que el govern va imprimir dòlars americans, però, en realitat, els bancs de propietat privada l’han imprès i els diners els pertanyen. Poden imprimir el que els agradi, quan els agradi i ens el deixin préstecar, mentre els paguem interessos.Vegeu fins a quin punt s’ha corromput el sistema? 

L'antic sistema era un que va afavorir completament als rics. Les corporacions han estat dirigint el món mentre que els bancs han creat un sistema que els ha beneficiat i ens ha robat. Molts impostos són totalment il·legals, inclòs l’impost sobre la renda, que per la llei no hem de pagar, encara que se’ns manipula per pensar que cal. Durant moltes dècades, els nostres impostos sobre les rendes i altres impostos han estat destinats principalment a persones privades a gastar-les com creguin oportunes. En realitat, pocs impostos han passat al govern, la majoria han estat robats durant molt de temps i, sí, els governs han estat completament corruptes des de fa molt de temps. Gairebé tots els governs treballen per al càrtel del banc central dels bancs de propietat privada, les corporacions i els líders secrets que passen a ser les persones més riques del planeta. 

La riquesa de la màfia cabal ja s'ha tret d'ells disposats a redistribuir a la resta de nosaltres i estem parlant de molts bilions de dòlars. Les rics "elits" han dirigit tots els càrtels de la droga, així com les corporacions contaminants i els governs. Algunes persones es veuran commocionades quan els mitjans de comunicació es veuen obligats a revelar les detencions que estan passant actualment, juntament amb els grans noms, alguns d’ells expresidents. El nivell de corrupció planetària absoluta afectarà totalment a la majoria de la gent. La mala intenció que tenien per a la humanitat xocarà encara més, però és per a un altre article. 

Com a resultat que ens retornen els diners del món, ja no se'ns veurà obligats a treballar, sobretot a les corrupcions corrupdes. Podrem escollir i triar com passem el nostre temps, poder seguir els nostres somnis, iniciar el nostre propi negoci o simplement fer el que vulguem. Es diu Llibertat. Hem estat tant de temps sense que algunes persones que llegeixen dubtaran que allò que es diu aquí és real. Però el nostre veritable estat de ser és ser lliures, com totes les criatures del món natural, com el vent, naixem lliures. Hem vist durant molts anys com les corporacions obtenen beneficis afectius, però el personal que fa el treball real rep un salari reduït que després havien de gastar en factures d’electricitat, gas, aliments, tots els diners tornant directament a altres empreses. a ells! 

El llançament de la tecnologia suprimida

El que també impactarà a molts serà la comprensió que estem ben evolucionats per sobre del motor de combustió (el que teniu al cotxe). Podrien fer funcionar cotxes per pocs cèntims des dels anys 50, amb moltes tecnologies diferents que utilitzen combustibles diferents o energia lliure. Per descomptat, si no haguéssim de comprar gas, no podrien agafar-nos els nostres diners, de manera que tota la tecnologia energètica gratuïta ens ha estat amagada. Hi ha moltes tecnologies futuristes que ens facilitaran la vida i que estan a punt de ser anunciades. Imagineu-vos un món sencer que no tingui factures d’energia a pagar ni que sigui esclau financer de cap altra persona, corporació o obligat a odiar la feina. Simplement imaginar-ho. 

Perdó global del deute

S’ha treballat molt en la creació de Nesara, i és per beneficiar la petita persona, no l’elit super rica. Com a mesura financera, es torna a introduir l’equitat en un món que afavoreix molt els rics i poderosos, mentre que els més pobres s’empobreixen i perden encara més drets. Això no s'està produint massa aviat. Nesara introduirà el perdó global del deute. Recentment, les corporacions a través del TPP han estat guanyant el dret a demandar governs si un país impedeix que una corporació destrueixi el medi ambient. Sí, heu llegit això. El país d'El Salvador està sent demandat per les corporacions que volen esborrar el seu entorn amb ànim de lucre i, aparentment, el govern d'El Salvador no pot dir que no a la corporació. Les empreses volen governar els governs i ja està passant. 

A Grècia, els bancs estan fent polítiques governamentals, fixant els nivells d’impostos, etc. perquè Grècia deu els diners del banc, diners que el banc originalment havia imprès sense aire. Els bancs són una estafa, un frau massiu i volen fer-se càrrec de tot el planeta i ser els governants. Ja ho estan fent. L'anunci de Nesara cancel·larà tot el deute global. Els bancs estaran acabats i la gent no haurà de tornar a pagar aquests impostos il·legals. Nesara està molt a prop ara, després de totes les lentes evolucions i els retards, ja comença a passar. La Xina ja ha cancel·lat bona part del deute que li havia de les nacions més petites. Individualment es cancel·larà tot el deute il·legal contra nosaltres, així que mireu aquest espai perquè tot està a punt de canviar ràpidament. 

No és un engany

Els que estan aterrats pel canvi, sobretot l’elit ric, resisteixen la promulgació de Nesara, que ara només és qüestió de temps. Creure que el món es mantindrà quiet, com és per sempre, és ridícul, sobretot quan veiem un sistema econòmic injust que està donant lloc als bancs que governen els països i redacten lleis. Per a mi, això és l’enrenou. Podem veure com fan por pel seu intent de minvar Nesara o afirmar que mai no va passar el Congrés. Nesara no és una farsa i tot el món ho sabrà molt aviat. I aleshores la humanitat es festeja com mai abans. 
Si us plau, comparteixi!

Aquest article és copyright de AskingAngels.com. Les primeres 200 paraules només es poden compartir sempre que no es modifiquin i es concedeixi un crèdit adequat al lloc web amb aquest enllaç www.askingangels.com inclòs. L’article complet no pot ser copiat ni reproduït sense permís exprés i per escrit del titular del copyright.

Comments

Popular posts from this blog

RUSSIAN: Закон NESARA и сброс валюты

Закон NESARA и сброс валюты   NESARA - это политика правительства США, которая была представлена ​​конгрессу в 2000 году и принята, но еще не принята.   Этот закон об экономических реформах призван наконец принести справедливость и богатство маленьким людям в этом мире.   Задумывались ли вы, почему зарабатывать на жизнь было так трудно для большинства, в то время как "элита" меньшинства делала устойчивые состояния через свои корпорации?   Первое, что нужно понять, это то, что NESARA и GESARA собираются  освободить весь земной шар от долгового рабства перед банками  , но это только начало.   С этим также приходит долгожданный выпуск технологии бесплатной энергии, которая навсегда освободит человечество от нефтяных, газовых, жадных энергетических компаний и загрязнения.   Так что же означает аббревиатура NESARA?   НЕСАРА Реален? Несара расшифровывается как «Закон о национальной экономической безопасности и реформировании» и ссылается на закон, принятый в 2000 году амери

Indonesian : NESARA Act & Currency Reset

NESARA Act & Currency Reset   NESARA adalah kebijakan pemerintah Amerika Serikat yang diperkenalkan ke kongres pada tahun 2000 dan disahkan, tetapi belum diberlakukan.   Tindakan reformasi ekonomi ini dimaksudkan untuk akhirnya membawa keadilan dan kekayaan bagi orang-orang kecil di dunia ini.   Pernahkah Anda bertanya-tanya mengapa mencari nafkah begitu sulit bagi mayoritas sementara "elit" minoritas membuat kekayaan tetap melalui perusahaan mereka?   Hal pertama yang perlu dipahami adalah bahwa NESARA dan GESARA akan  membebaskan seluruh dunia dari perbudakan hutang ke bank  , tetapi itu baru permulaan.   Bersamaan dengan itu, hadir pula pelepasan teknologi energi bebas yang telah lama ditunggu-tunggu, yang selamanya akan membebaskan manusia dari minyak, gas, perusahaan energi rakus, dan polusi.   Jadi, apa singkatan NESARA?   Apakah NESARA Nyata? Nesara adalah singkatan dari "Keamanan Ekonomi Nasional dan Reformasi Act."   Gesara adalah padanan global

HET UUR U, (E ORA KRUSIAL A JEGA) - E TIP DI ORO KEN A MATA HELMIN WIELS (R.I.P) Y DIKON.

HET UUR U,    (E ORA KRUSIAL A JEGA)   -  E TIP DI ORO  KEN A MATA HELMIN WIELS (R.I.P) Y DIKON. Ronald Wederfoort request to QUEEN BEATRIX and the NEW KING Willem-Alexander the following. Dear Queen Beatrix, and King Willem - Alexander, The reason for addressing this letter is to request the following: 1. The releasing of my name Ronald Wederfoort form your Black List, And from with holding all funds, belonging or things which were held or taken away from me, which some of them i have specified in my Posting to be returned as soon as possible to me, so I can continue with my normal life on Curacao together with my brother and sisters of curacao, who i do care for what is happening to them. We are here to help each other not to fight each other, or to enslave no one. 2. I would love that all the measurements like OB, and other measurements to be removed, and also to be stopped. Also the new pending measurements to be cancelled. 3. I would LOVE also that the